Meniu Uždaryti

Nuskambėjo paskutinis skambutis

2022 m. birželio 9 d. mūsų mokyklos-darželio mokiniams nuskambėjo paskutinis skambutis. 1-3 klasių mokiniams ši šventė reiškė vasaros atostogų pradžią, o ketvirtokai atsisveikino su pradine mokykla. Šia proga, 4-os klasės mokiniai pakvietė įstaigos bendruomenę į Holivudą.

Renginio pradžioje ketvirtokai buvo pasitikti gausiomis ovacijomis. Lydimi pirmokų, jie kaip tikros žvaigždės, iškilmingai žingsniavo raudonu kilimu. Vėliau ketvirtokus sveikino mokyklos draugai – 3a klasės mokiniai įteikė skrynią su nuotaikingais palinkėjimais ir atminimo dovanėlėmis. Padėkos žodžius mokytojams, tėvams ir visai mokyklos-darželio bendruomenei tarė ir ketvirtokai, perskaitydami testamentą ir perduodami jį 3a klasės mokiniams.

Dekoracijos, dainos, šokiai, nominacijos vertė stebėtis renginio organizatorių išradingumu ir kūrybingumu. Klasės vadovė Julija Židovainienė išsakė nuoširdžius sveikinimus ir linkėjimus bei apdovanojo ketvirtokus Oskaro statulėlėmis. Renginio vedėja Olivija Č. pakvietė mokyklos-darželio pavaduotoją ugdymui, l. e. direktoriaus pareigas Ireną Markevič tarti šventinį žodį ir įteikti ketvirtokams Pradinio ugdymo išsilavinimo pažymėjimus. Taip pat 1-4 klasių mokiniai buvo apdovanoti pagyrimo raštais už labai gerą mokymąsi, o jų tėveliai – padėkos raštais už indėlį į savo vaiko aukštus mokymosi pasiekimus.

Šventės pabaigoje visus mokinius į vasarą palydėjo smagi daina ,,Tavo vardas – tai vaikystė”, kurią atliko 2a klasės mokiniai.

Linkime mokiniams saulėtų vasaros atostogų, o ketvirtokams – didžiausios sėkmės penktoje klasėje!