Meniu Uždaryti

Kalėdos mokykloje-darželyje

Vėl apsisuko laiko ratas ir sulaukėme  gražiausios metų šventės – Kalėdų. Šventei ruošėmės iš anksto.

Gruodžio 17-22 dienomis mokykloje-darželyje aidėjo Kalėdinis šurmulys ir vyravo šventinė nuotaika.

Gruodžio 19 d. auklėtoja L. Kapūsta kartu su grupės tėveliais organizavo Kalėdų šventę ikimokyklinio ugdymo grupės „Žirniukai“ vaikams.  Vaikai paruošė Kalėdinę programėlę, po kurios pas vaikus atskubėjo Kalėdų senelis. Jis pakvietė ir didelius ir mažus – į ratelį pašokti, o po šokių išdalino vaikams dovanėles. 

                                   

                                   

 

Gruodžio 19 d. 4a klasės mokiniai kartu su priešmokyklinio ugdymo grupės „Pelėdžiukais“ ugdytiniais virto mažaisiais aktoriais ir paruošė susirinkusiems svečiams begalo gražų ir išskirtinį pasirodymą „Skrudžas“. Visi šoko, žaidė, linksminosi, gavo taip lauktas Kalėdines dovanas. Buvo sukurta tikra Kalėdinė dvasia, pilna juoko, džiaugsmo, šypsenų bei nepakartojamų akimirkų. Šurmulys, muzika, žaidimai teikė džiaugsmą ugdytiniams ir jų tėveliams.

                                 

                                 

                                 

Gruodžio 22 d.  šventė prasidėjo 1a klasės pasirodymu – ,,Kalėdų stebuklas“. Vaikučių pasirodymas salėje sukūrė tikrą kalėdinę nuotaiką. Pirmokai nustebino gražiais kostiumais, dekoracijomis bei vaidyba. 2a klasės mokiniai padovanojo šventės svečiams dainą ,,Boružiukai“ , o 3a klasės mokiniai atliko dainą ,,Švęsim Kalėdas kartu“. Po nuotaikingų pradinukų pasirodymų netikėtai pasirodė Snieguolė, kuri su mažaisiais garsiai ir energingai kvietė Kalėdų Senelį. Iš toli atvykęs Kalėdų Senelis kartu su vaikučiais šoko, dainavo, žaidė žaidimus, uždavinėjo nuotaikingus klausimus, tačiau tai dar buvo ne viskas. Kalėdų Senelis su savimi turėjo net tris dovanų maišus. Laimingi vaikai gavę dovanų išskubėjo į savo klases pabūti su tėveliais ir klasės draugais.