Meniu Uždaryti

Talentų šou-konkursas ,,Talentingasis Aš 2018″

 Kiekvienas žmogus turi savyje ypatingą dovaną, kažką tokio, kas kitiems atrodo neįmanoma, nepasiekiama, o tam žmogui – tai tik lengvas ir malonus  užsiėmimas.

                      Siekdami suteikti galimybę atsiskleisti mokinių talentams, skatinti jų meninę saviraišką, puoselėti sceninę kultūrą, kūrybiškumą, Skaidiškių mokyklos- darželio meninio ugdymo mokytojai J. Židovainienė ir M. Liachovič gegužės 28 d. suorganizavo tradiciniu jau tapusį Talentų šou-konkursą „Talentingasis Aš 2018”.

Šauniosios renginio vedėjos Iveta ir Milana, pasveikinusios gausų dalyvių bei žiūrovų būrį, pristatė kompetetingą talentų vertinimo komisiją: direktorę Česlavą Balaišienę, meninio ugdymo vyresnįjį mokytoją Miroslavą Liachovičių, meninio ugdymo mokytoją Juliją Židovainienę ir šokio kolektyvo ,,Unity dance” vadovę Evą Bartaševič.

                      Talentų šou-konkurse ,,Talentingasis Aš 2018” daugiausia sulaukta muzikinių pasirodymų: 1a klasės mokiniai atliko dainą ,,Mėlynas autobusiukas”, ikimokyklinio ugdymo grupės ,,Stokrotki” ugdytiniai  kartu su priešmokyklinio ugdymo grupės ,,0b” mokiniais pristatė dainą ,,Na wojtusia z popielnika”,  taip pat savo mėgstamas dainas dainavo 2b klasės mokinės Adriana, Paulina, Nikoleta ir Gabrielė, 3b klasės mokiniai ir 4a klasės mokinė Karina Dekan. Šiuolaikiniais šokiais žiūrovus linksmino priešmokyklinio ugdymo grupės ,,0b” ugdytiniai, 1a klasės mokinės Greta, Atalija ir Ilarija, kurios pristatė nuotaikingą gatvės šokį ,,Rock stars”, rytietišką šokių atmosferą į sceną parsinešė šokių kolektyvo ,,Leila dance” mažosios šokėjos Gabrielė ir Barbara, 3a klasės mokinė Iveta pristatė gatvės šokį ,,Cinema”. Konkurse galima buvo išvysti karatė pasirodymų, kuriuos pristatė 0b grupės ugdytiniai Oskaras ir Karina bei 1a kl. mokinys Patrikas. Komisiją sužavėjo ir didžiulių plojimų sulaukė trečioko Eriko sugebėjimas vos per 5 min. sudėlioti net 5 Rubiko kubus.

                      Po karštos diskusijos labiausiai savo talentus atskleidę mokiniai buvo apdovanoti taurėmis bei medaliais.

                      Dėkojame meninio ugdymo mokytojams už prasmingą renginį, sutelkusį mokyklos bendruomenę ir leidusį pasidžiaugti mūsų pačiais geriausiais.