Meniu Uždaryti

Mokslo ir žinių diena

Š. m. rugsėjo 1 d. Skaidiškių mokykloje – darželyje vyko mokslo metų pradžios šventė. Vaikai į mokyklą – darželį sugrįžo ūgtelėję, palydėję vasarą, apsvarstę naujų mokslo metų lūkesčius ir siekius.

Mūsų lopšelinukai, priešmokyklinukai ir pirmokėliai šiandien žengė pirmuosius žingsnius mokslo link. Pažintis su klasės/grupės draugais, ilgai lauktas susitikimas su mokytojomis, jaudulys ir pirmoji pamoka – taip atrodė mūsų rugsėjo 1-oji.

Tegul šie metai jums būna sėkmingi.

Gerbiami tėveliai, mokytojai,

kokius išbandymus mums besiųstų laikas, tikėkime, kad šeimos ir mokyklos bendradarbiavimas skatina vaikų pažintinį aktyvumą, brandina asmenybę, pasitikėjimą savimi, moko suprasti išsilavinimo vertę.

Likime sveiki ir saugokime save bei savo artimuosius.

Rugsėjo 1-osios šventė – Mokslo ir Žinių diena 2A klasėje. 

Šiemet į mūsų klasę atriedėjo „Žydrasis obuolys“ iš J.Degutytės pasakos.  Nuo mūsų visų priklausys, ar jis bus laimingas ir visai nenorės grįžti į savo žvaigždę, ar nepabėgs, kaip paspruko nuo berniuko. Kad visus šiuos mokslo metus  dvylika varpelių skambėtų, mums visiems reikės labai pasistengti.

Gerumas tai yra ir jautrumas, ir dėmesingumas, rūpestingumas, atsakomybė, kultūringumas, nesavanaudiškumas, kantrybė, ištvermė, draugiškumas, meilė ne tik sau, bet ir esančiam šalia. 

Tikiuosi, kad ir linkėjimai, kuriuos rašėte patys sau, tikrai išsipildys, kad  nematomas, tačiau  širdimi jaučiamas žydrasis obuolys – tolerancijos, draugiškumo ir nuoširdumo simbolis – ilgam apsistos šioje klasėje ir niekada nepanorės grįžti į savo gimtąją žvaigždę.   

                                          Mokytoja Diana